verpakkingen Eindhovenverpakkingen Eindhovenverpakkingen Eindhovenverpakkingen Eindhoven

Heeft u een vraag?    (040) 211 54 60
Brainport member

Uw innovatieve partner in verpakkingen

Van Veghel Industrial Packaging, gevestigd in Eindhoven, is totaalleverancier op het gebied van verschillende industriële- en  logistieke verpakkingen. We ontwerpen en produceren niet alleen verschillende verpakkingen op maat maar hebben ook een probleemoplossend vermogen. Daarnaast geven we advies bij veel verschillende verpakkingsvraagstukken, om een passende verpakkingsoplossing te bieden.

Van Veghel is leverancier van verschillende standaardverpakkingen zoals verschillende soorten kartonnen dozen, pallets, kartonnen platen en kokers, promotionele verpakkingen, folie, tape, omsnoeringsmaterialen, bescherm- en opvulmaterialen, etiketten, cleanroom materialen, UN-verpakkingsmaterialen en VCI materialen. Tevens ontwikkelt en produceert Van Veghel Industrial Packaging zeer uiteenlopende verpakkingen volledig op maat; van prototype tot complexe verpakkingen samengesteld uit metaal, hout, karton en/of kunststof.

Indien gewenst verzorgt Van Veghel uit Eindhoven het complete trajact bestaande uit de handling en verzending van de door ons ontwikkelde verpakking. Ook zijn wij ervaren in het (zeewaardig) verpakken op locatie. Het is mogelijk om de verpakkingsspecialisten van Van Veghel in te huren om uw kwetsbare producten bij u op locatie (zeewaardig) te laten verpakken, desgewenst inclusief het transport van punt A naar punt B.

Bent u op zoek naar een specifieke verpakking zoals: een bak, een kartonnen doos, een pallet of een ander soort verpakking, stel dan uw vraag  door het invullen van het contactformulier en een van onze gespecialiseerde medewerkers zal contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook altijd gewoon bellen (040) 211 54 60.


Waarom kiest u voor Van Veghel uit Eindhoven?

  • zeer flexibel en levert zowel grote- als kleine aantallen;
  • heeft professioneel en gekwalificeerd personeel;
  • is sinds 1960 actief in de verpakkingsbranche; jarenlange expertise;
  • is aanspreekpunt voor al uw verpakkingen;
  • hanteert scherpe prijzen en garandeert een snelle, flexibele levering;
  • ontwikkelt (milieuvriendelijke) verpakkingsoplossingen volledig op maat;
  • voorraadhoudend voor veel voorkomende verpakkingsmaterialen;
  • ​is ISO 9001 en ISPM-15 gecertificeerd;
  • lid van Brainport Industries in hightech regio Eindhoven.