verpakkingen Eindhovenverpakkingen Eindhovenverpakkingen Eindhovenverpakkingen Eindhoven

Heeft u een vraag?    (040) 211 54 60
Brainport member

Uw innovatieve partner in verpakkingen

Van Veghel Industrial Packaging, gevestigd in Eindhoven, is totaalleverancier op het gebied van verschillende logistieke- en industriële verpakkingen. We hebben niet alleen een probleemoplossend vermogen, maar we ontwerpen en produceren ook verschillende verpakkingen op maat. Daarnaast geven we advies bij veel verschillende verpakkingsproblemen, om een passende verpakkingsoplossing te bieden.

Van Veghel is leverancier van een variatie aan standaardverpakkingen zoals verschillende soorten kartonnen dozen, pallets, kartonnen platen en kokers, promotionele verpakkingen, folie, tape, omsnoeringsmaterialen, bescherm- en opvulmaterialen, etiketten, cleanroom materialen, UN-verpakkingsmaterialen en VCI materialen. Tevens ontwikkelt en produceert Van Veghel zeer uiteenlopende verpakkingen volledig op maat; van prototype tot complexe verpakkingen samengesteld uit hout, metaal, karton en/of kunststof.

Indien gewenst verzorgt Van Veghel uit Eindhoven het complete trajact bestaande uit de handling en verzending van de door ons ontwikkelde verpakking. Ook zijn wij ervaren in het (zeewaardig) verpakken op locatie. Het is mogelijk om de verpakkingsspecialisten van Van Veghel in te huren om uw kwetsbare producten bij u op locatie (zeewaardig) te laten verpakken, desgewenst inclusief het transport van door-to-door.

Bent u op zoek naar een specifieke verpakking zoals: een kartonnen doos, een kist, een pallet of een ander soort verpakking, neemt u dan gerust contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers door het invullen van het contactformulier of telefonisch 040-2115460.


Waarom kiest u voor Van Veghel uit Eindhoven?

  • is sinds 1960 actief in de verpakkingsbranche; jarenlange expertise;
  • is aanspreekpunt voor al uw verpakkingen;
  • hanteert scherpe prijzen en garandeert een snelle, flexibele levering;
  • heeft professioneel en gekwalificeerd personeel;
  • ontwikkelt (milieuvriendelijke) verpakkingsoplossingen volledig op maat;
  • voorraadhoudend voor veel voorkomende verpakkingsmaterialen;
  • ​is ISO 9001 en ISPM-15 gecertificeerd;
  • zeer flexibel en levert zowel grote- als kleine aantallen;
  • lid van Brainport Industries in hightech regio Eindhoven.